Contracto Horse voor de ‘ commissionair ‘ beschikbaar!

De Contracto Horse ‘ omgeving’ specifiek voor de commissionair in de paardenwereld is nog niet toegevoegd op onze website, maar is er wel! We noemen deze omgeving Contracto Horse Sales.

Gericht op het registreren van de zoekvraag naar een paard met daarbij leeftijd, kenmerken, niveau, maar ook beschikbaar budget etc. kunnen worden geregistreerd.  Daarbij kunnen ook de inmiddels aangeboden paarden worden bijgehouden met daarbij de datums van ‘ bezichtiging’ en/of dat een paard wordt afgewezen.

Voor de verkoop geldt dit natuurlijk ook met de mogelijkheid om de vraagprijs, commissie afspraken te registreren èn alle gegevens in 1 dossier bij te houden. Denk aan filmpjes/foto’s/keuringsrapporten etc.

Nieuwsgierig? Geheel vrijblijvend een demo afspraak van Contracto Horse sales of een extra toelichting? Vraag een demo aan! Wij komen graag in contact met jou!