Het eerste Contracto Horse EVENT

Tijdens het Contracto Horse Saddle EVENT kun je kennis maken met onze online software tool. Eerst wordt de tool gepresenteerd waarna zadelfitter Anne van Vugt (Zadelkompas) laat zien hoe Contracto Horse werkt in de praktijk.

Contracto Horse Saddle is dé eenvoudige softwaretool welke zorgt voor digitale ‘dossier opbouw‘ van klanten. Contracto Horse biedt diverse mogelijkheden om het werkproces van de zadelfitter te ondersteunen en makkelijker te maken. Door het direct invoeren van betreffende gegevens van de opdrachtgever en het digitaal ‘meten’ van het zadel staat alles direct on-line.

-Een digitaal orderformulier direct aanmaken met Contracto Horse-
Het is mogelijk om het orderformulier van de leverancier te implementeren in Contracto Horse. Zo kunnen alle gewenste opties in het systeem worden gekozen waarna Contracto Horse het orderformulier genereerd. Dit kan dan direct naar de leverancier worden doorgemaild.
Om de extra service te bieden aan de klanten voorziet Contracto Horse in het instellen van deze herinneringen naar eigen invulling. Een email wordt verzonden naar de gebruiker van het systeem, maar ook desgewenst naar de klant. Hiermee wordt klantbehoud gerealiseerd èn het onderscheiden in de markt qua service!

-Weten waar de leen- of huur spullen zijn?-
Het kan voorkomen dat een er spullen te leen/ te huur worden aangeboden ter overbrugging van levering. Deze gegevens kunnen ook worden geregistreerd per opdrachtgever èn een reminder kan worden ingesteld op teruggave of facturatie. Uiteraard is het van belang dat wanneer het zadel wordt geleverd er bij deze opdrachtgever direct staat geregistreerd welke spullen weer mee terug kunnen met de zadelfitter.
Na alle registratie van deze gegevens is het super eenvoudig om al deze informatie ook te filteren en in overzichten te laten zien.

Zeer eenvoudig kan dan worden opgevraagd welke zadels zijn verkocht, wat is de omzet, waar zijn de ‘leen’ materialen etc. Ook is een fantastische functie van Contracto Horse dat er een herinnering/notificatie/ melding kan worden ingesteld. Wanneer een zadel is geleverd zijn er vaak afspraken over een servicebeurt van het zadel en/of een jaarlijkse controle voor opvullen, kortom nakijken.