Contracto Horse voor

Zadelfitters en hun leveranciers.

Zadelfitters.

Contracto Horse Saddle is dé eenvoudige softwaretool welke zorgt voor digitale ‘ dossier opbouw‘ van opdrachtgevers. Ook de geleverde of in order gegeven zadels.

Contracto Horse biedt diverse mogelijkheden om het werkproces van de zadelfitter te ondersteunen en makkelijker te maken. Door het direct invoeren van betreffende gegevens van de opdrachtgever en het digitaal ‘ meten’ van het zadel staat alles direct on-line. Niet alleen kunnen documenten via een drag&drop functie worden toegevoegd.

Een digitaal orderformulier direct aanmaken met Contracto Horse

In Contracto Horse kan direct worden geregistreerd welk type zadel met daarbij alle mogelijke opties de opdrachtgever wenst èn het orderformulier wordt direct aangemaakt. Dit order formulier kan vanuit Contracto Horse worden gemaild aan de betreffende leverancier.

Desgewenst kan door middel van het werken met een touch-screen tablet / laptop een digitale handtekening worden gezet op het orderformulier door de opdrachtgever èn ook weer worden gemaild aan deze persoon.

Wanneer er andere merken worden verkocht kan dit via een algemeen template worden ingevoerd en kan het orderformulier ook via het touch screen worden ingevuld en toegevoegd worden aan het dossier.  (vaak een PDF document)

Weten waar de leen- of huur spullen zijn?

Het kan voorkomen dat een er spullen te leen/ te huur worden aangeboden ter overbrugging van levering. Deze gegevens kunnen ook worden geregistreerd per opdrachtgever èn een reminder kan worden ingesteld op teruggave of facturatie. Uiteraard is het van belang dat wanneer het zadel wordt geleverd er bij deze opdrachtgever direct staat geregistreerd welke spullen weer mee terug kunnen met de zadelfitter.

Na alle registratie van deze gegevens is het super eenvoudig om al deze informatie ook te filteren en in overzichten te laten zien. Zeer eenvoudig kan dan worden opgevraagd welke zadels zijn verkocht, wat is de omzet, waar zijn de ‘ leen’ materialen etc. Ook is een fantastische functie van Contracto Horse dat er een herinnering/notificatie/ melding kan worden ingesteld. Wanneer een zadel is geleverd zijn er vaak afspraken over een servicebeurt van het zadel en/of een jaarlijkse controle voor opvullen, kortom nakijken. Om de extra service te bieden aan de opdrachtgevers voorziet Contracto Horse is het instellen van deze herinneringen puur naar eigen invulling. Een email wordt verzonden naar de zadelfitter zelf, maar ook desgewenst naar de betreffende opdrachtgever. Deze keuze is hierin geheel vrij! Hiermee wordt klantbehoud gerealiseerd èn het onderscheiden in de markt qua service!  Ook is een fantastische functie van Contracto Horse dat er een herinnering/notificatie/ melding kan worden ingesteld. Wanneer een zadel is geleverd zijn er vaak afspraken over een servicebeurt van het zadel en/of een jaarlijkse controle voor opvullen, kortom nakijken. Om de extra service te bieden aan de opdrachtgevers voorziet Contracto Horse is het instellen van deze herinneringen puur naar eigen invulling. Een email wordt verzonden naar de zadelfitter zelf, maar ook desgewenst naar de betreffende opdrachtgever. Deze keuze is hierin geheel vrij! Hiermee wordt klantbehoud gerealiseerd èn het onderscheiden in de markt qua service!

Zadel leveranciers.

Als extra informatie voor de leveranciers welke vaak zadelfitters wereldwijd actief hebben is het volgende mogelijk. 

Het is mogelijk om een omgeving te creëren waarbij de hoofdlicentie wordt verstrekt aan de administratie van het hoofdkantoor.  Vervolgens kan Contracto Horse Saddle beschikbaar gesteld worden aan iedere individuele zadelfitter welke zijn of haar gegevens invoert met betrekking tot bovenstaande toelichting. Dit gebeurt dan op basis van een zogenaamde rol binnen Contracto Horse. Door het invoeren van een autorisatie is het enkel mogelijk de eigen gegevens in te zien. Echter op het hoofdkantoor zijn alle orders van de zadelfitters zichtbaar. Dit kan snel èn eenvoudig en wordt gefilterd op verkopen/ resultaten etc.

Kortom, Alles in één software tool.

Contracto Horse is standaard in meerdere talen beschikbaar!  Engels, duits Frans, Spaans etc.

Op basis van de inlogcode kan de gewenste taal worden gekozen. Er wordt dus gewerkt in 1 systeem, in verschillende talen, op individuele autorisatierollen en toch een overall overzicht.

Kanttekening is wel dat tekstvelden als bijzonderheden etc. (voornamelijk van belang zijnde info voor de individuele zadelfitter) niet worden vertaald na inlog en gekozen taal. De rest uiteraard wel.

Kenmerken.

 • Aanmaken eigenaar, paard en zadel
 • Bijhouden van zadelgegevens, oude zadels en ruitergegevens
 • Notificaties instellen
 • Documenten uploaden (digitaal dossier)
 • Verkopen diensten noteren inclusief prijzen
 • Orderformulier uitprinten
 • Aanmaken eigenaar, paard en zadel
 • Bijhouden van zadelgegevens, oude zadels en ruitergegevens
 • Notificaties instellen
 • Documenten uploaden (digitaal dossier)
 • Verkopen diensten noteren inclusief prijzen
 • Orderformulier uitprinten

Prijzen.

Bij Contracto Horse gaan wij geen langdurige contracten aan. De software die Contracto Horse gebruikt is software welke wereldwijd wordt ingezet voor contractbeheer en -management. Wij maken onderscheid tussen twee typen licenties: full-use (volledige rechten) en read-only (alleen-lezen).

Eenmalig

€ 250 eenmalig

 • Opzetten eigen software-omgeving
 • Eigen database
 • Alle data afgeschermd
 • Beveiligde verbinding (HTTPS)

Full-use licentie

€ 35/maand

 • Aanmaken en aanpassen
 • Verwijderen
 • Lezen
 • Rapporten maken

Read-only licentie

€ 15/maand

 • Lezen
 • Rapporten maken

— Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW —

Aanmelden en aanvragen.

Het aanmelden en aanvragen van uw eigen Contracto Horse omgeving is erg simpel en verloopt erg snel. Hieronder leggen we de stappen kort aan u uit.

Demonstratie geven

Tijdens een vrijblijvende demo bij u op locatie of bij ons op kantoor laten wij de software tool zien en vragen wij aan u of u specifieke wensen heeft.

Omgeving opzetten

Op basis van uw wensen gaan wij uw eigen software-omgeving opzetten. U krijgt van ons de gegevens om in het systeem in te loggen.

Omgeving gaat in productie

Als u helemaal tevreden bent met de software tool kunt u daadwerkelijk uw gegevens gaan invoeren in uw nieuwe Contracto Horse systeem.

Wanneer u al informatie voor het systeem digitaal heeft (b.v. in Excel) hebben wij de mogelijkheid om deze informatie voor u te importeren. Dit scheelt u meteen een hoop invoerwerk en hierdoor heeft u de mogelijkheid om direct met een gevuld systeem aan de slag te gaan.